Annons

Annons

Vilken av valparna blir det?

Vilken av valparna blir vår?

Valparna har plötsligt blivit så stora och mörka i pälsen.

Två veckor efter vårt första möte med Minni och hennes syskon var det äntligen dags för pappa Ricardos matte att sätta sig bilen och köra hela vägen från Rhendalen upp till Utvälinge utanför Ängelholm för att välja sin tik. Ingrid och Taddy på Tadingtons kennel hade gjort sitt val och det fanns tre tikar kvar – bland dem mina två favoriter, de minsta i kullen: lilla minstingen Tiny, som jag haft ett gott öga till från allra första början, och så Minni, som knep mitt hjärta när hon somnade i min hand. Vem av de två skulle bli vår och vem av dem skulle jag ha tagit om jag fått välja själv? Det valet skulle jag aldrig klarat av! När två dagar gått undrade jag varför Ingrid inte hörde av sig och berättade vem Ricardos matte hade valt? För nu måste hon väl ändå ha bestämt sig? Som jag våndades! Ett par dagar senare fick jag äntligen sms från Ingrid där hon skrev att Ricardos matte var kvar och att hon inte kunde bestämma sig – Tiny eller Minni? När hon till sist var tvungen att köra hem till Tyskland hade hon fortfarande inte bestämt sig. Då fick jag plötsligt hjärtsnörp, för tänk om hon tog båda två! Det var onsdag och på lördagen skulle jag hämta min lilla valp. Men vilken av dem? Min första kärlek Tiny eller lilla Minni som verkade ha valt mig som matte? Eller kanske ingen av dem? Tre dagar kvar och jag hade ingen aning…

Annons

Medan Ricardos matte försökte göra sitt val skickade Ingrid bilderna här på sidan.

Vilken av valparna blir vår?

Valparna har lämnat valplådan och flyttat in till sin valphage.

Vilken av valparna blir vår?

Alla valparna får snusa på en hjorttass. Här är det söte Nisse.

Vilken av valparna blir vår?

När jag fick den här bilden förstod jag att det var i pappa Ricardos mattes knä en av valparna hade gömt sig. Men vilken av dem? Och var det valpen hon hade valt?

 

 

(11)

Kommentera

 


Annons

Annons

Laddar