Annons

Annons

Valparna är födda!

076

Bonnie har ett öronskydd på sig, så hon ser ut som en liten gumma, lilla duktiga Bonnie-mamman! skrev hennes matte när hon sms:ade första bilden på de små nyfödda liven.

Nu börjar det dra ihop sig! skrev Ingrid Lohmander Andersson på Tadingtons kennel i ett mejl till mig idag för ett år sedan, och mellan kl 17.35 och 19.25 kom det 2 hanar och 4 tikar. Så det blir en tik till er! Om allt fortlöper så här fint och det hoppas vi! stod det i nästa mejl. Gissa om jag blev lycklig! (Och Gert som var hemma i Norrland var lyckligt ovetande.) Men jag blev samtidigt lite orolig, för tänk om något skulle hända. De var ju så små. Lilla Minni (som kallades Mini) vägde bara 175 gr när hon föddes kl 17.55 och hennes söta syster Tiny vägde ännu mindre. Bonnie är en jätteduktig mamma och det hela är bra! stod det i ett mejl nästa dag. Skulle jag våga hoppas?

Annons
064

Nyfödd på Tadingtons kennel i Utvälinge utanför Ängelholm. Men än dröjer det tills valpen ser dagens ljus på riktigt, för den får inte ögon förrän vid ca 14 dagars ålder.

 

(30)

Kommentera

 


Annons

Annons

Laddar