Annons

Annons

Titta så fin Minni blev!

556

Så här fin blev Minni efter två jobbiga timmar på trimbordet! Nästan lika lång tid som det tar för matte hos frissan!

Varannan månad gör vi en trevlig utflykt upp till Kullabygden för att besöka Minnis barndomshem på Tadingtons kennel i Utvälinge utanför Ängelholm. Där lämnar vi in henne, sticker sedan kvickt iväg till Höganäs där vi tar en tur in på Stenströms och Oscar Jacobsens Outlet för att se om vi kan göra några fynd. Sedan går vi en sväng i Höganäs mysiga saluhall och köper fikabröd innan vi hungriga och kaffesugna kör tillbaka till Utvälinge för en trevlig eftermiddag tillsammans med Minnis gammelmatte Ingrid och gammelhusse Taddy. Efter trimningen är det full fart på Minni som rasar ut med sina syskon. Hon märker inte ens när vi kommer! Men systern Sally hon kan sitta i timmar i mitt knä! Vilken kelgris!

Annons
001

Minni ser lite undrande ut inför trimningen. Snygge brorsan Sigge (t v) och syrran Sally (t h) som alltid vill sitta i mitt knä och gosa. Vilka sötnosar!

531

Det är tryggt när gammelmatte Ingrid och gammelhusse Taddy Andersson på Tadingtons kennel tar hand om trimningen. Och så blir det så snyggt!

 

(42)

Kommentera

 


Annons

Annons

Laddar