Annons

Annons

Nytt för ögonfransarna

Vilken toppenbra produkt! Hur har jag kunnat leva utan den? Otroligt nog är den hållbar i 3 år och med tanke på det är priset överkomligt.

Nytt för ögonfransarna!

Jag ramlade på den här produkten när jag köpte ny mascara på Kicks för ett par veckor sedan. Mascaran var inte vattenfast, men då visade det sig att Clarins har kommit med en roll-on med en gelé som man rullar ovanpå mascaran så att den blir vattenfast. Och den är precis lika bra som jag hade hoppats. Man målar ögonfransarna som vanligt och rullar sedan ett lager av Clarins Double Fix Mascara ovanpå, så blir den vattenfast. Glöm inte undersidan av underfransarna om du liksom jag tåras i de yttre ögonvrårna när det blåser ute! Produkten håller verkligen vad den lovar och det är fantastiskt att den håller i 3 år – även om den kanske inte varar så länge om jag använder den varje dag. Ca 200:- kostar den.

Annons

Nytt för ögonfransarna!

Översta bilden: Shutterstock

(4)

Kommentera

 


Annons

Annons

Laddar