Annons

Annons

Ny bra hårserie som får håret att kännas tjockare

Det här är en ny och jättebra hårvårdsserie som jag använt 8 hårtvättar i rad och är helnöjd med. Det känns som om jag fått dubbelt så mycket hår, särskilt nu när jag fått kläm på hur jag ska använda den vårdande och värmeskyddande cremen. När jag var hos min frisör förra månaden hade hon just fått in serien och introduktionserbjudandet var: Köp 3 betala för 2! Produkterna kommer från Matrix Biolage, de motverkar håravfall och får hårstråna att svälla och kännas tjockare. Jag slog till och köpte alla 3! Det ångrar jag inte!

Ny jättebra och prisvärd hårserie

Shampot ger ett härligt lödder och det räcker med en shamponering. Alla 3 produkterna doftar gott av polkagris. Av min frisör fick jag veta att hårstrået öppnar sig när man tvättar det och för att det ska slutas behövs conditioner. När håret är handdukstorrt trycker du ut lite vårdande och värmeskyddande creme ur den praktiska pumpflaskan och kramar i håret, som genast känns fylligare. Förutom att produkterna är bra är de fria från både parabener och cykliska silikoner. Priset ligger på ca 150:-/st och just nu får du 100:- rabatt hos Lyko om du köper både shampo och conditioner. Perfekt att önska sig i julklapp!

Annons

Parabener är konserveringsmedel som stör hormonbalansen (läs mer här) medan cykliska silikoner kan påverka andningsorgan, lever och fertilitet (läs mer här). Båda finns i smink och hud- och hårvårdsprodukter. Om du vill akta dig för dessa så fram med förstoringsglaset och kolla innehållsdeklarationen så att den inte innehåller ingredienser som börjar på cyklo- eller ingredienser som slutar på -paraben.

Ny jättebra och prisvärd hårserie

Mer information om produkterna här!

Produkterna finns att köpa hos frisörer, Lyko (på större köpcentrum) och här!

Läs om parabener här!

Läs om cykliska silikoner här!

 

(17)

Kommentera

 


Annons

Annons

Laddar