Annons

Annons

Minni och hennes små syskon

iphone 272

Mätta och belåtna sussar de små valparna sött i valplådan!

Det var högtidsstunder för ett år sedan när Ingrid på Tadingtons Kennel sms:ade och mejlade bilder på de små nyfödda valparna. Då hade jag ingen aning om vilken valp som skulle bli vår, men jag lärde mig snart känna igen de svarta prickarna i pälsen. Lustigt nog hade jag fått för mig att den lilla med mest vitt på rumpan och bara en svart fläck var en hane, så den tittade jag inte så mycket på. Och ändå var det den som var Minni och skulle bli vår! Jag kunde sitta och titta på bilderna i timmar och så snart valparna fick ögon om en veckas tid skulle vi få videofilmer. Som jag längtade!

Annons
SAMSUNG

Minni i mitten, 3 dagar gammal.

 

SAMSUNG

Bonnie och hennes glupska valpar, 6 dagar gamla. Och jag tror nog att den glupskaste av dem alla är Minni, längst till höger! Oj, vad  hon tar för sig!

 

078

Här är valparna 9 dagar gamla. Inte förrän om 3-4 dagar kommer de att kunna se.

 

(22)

Kommentera

 


Annons

Annons

Laddar