Annons

Annons

Minni + Alva = Sant!

Minni + Alva = Sant!

Lilla Minni visste redan för början precis hur hon ville ha det. Och så fick det bli. Det blir alltid bäst när alla trivs, både människor och djur. Hon sov mycket den första tiden och hon älskade det svala klinkergolvet i sommarhettan. I timmar kunde hon ligga under soffan i vårt uterum och sova och när hon kom fram blev jag ibland riktigt förvånad, för jag hade nästan glömt bort att hon var där!

Annons
Minni + Alva = Sant!

”Ajöss! Nu försvinner jag ett tag igen!”

Minni + Alva = Sant!

”Bästa stället! Svalt golv och ingen som kan störa mig!” Men det var bara en tidsfråga. Någon månad senare kom Minni inte in under soffan och med tanke på att valpar växer medan de sover var jag mot slutet rädd att hon inte skulle ta sig ut därifrån när hon hade vaknat.

Förutom en ny valp hade vår släkt fått sin första baby på 30 år. Det var lilla Alva som lyste upp vår tillvaro. Lina älskade henne och hennes nappar, och det finns inte ett foto på Alva som baby utan att Lina finns med på det. Minni är minst lika barnkär som Lina och tycker att Alva är jättespännande och följer henne vart hon än går när Alva är hemma hos oss.

Minni + Alva = Sant!

”Å, hjälp! Vad hon ser stor ut!” Alva ett år tidigare tillsammans med Lina.

 

(23)

Kommentera

 


Annons

Annons

Laddar