Annons

Annons

Läskigt vinterrys

vinn-laskiga-bocker

Står dig ingen åter − ruskigt spännande thriller

När en ung kvinna mördar sin lilla dotter misstänker polisen att hon varit påverkad av en drog som kallas ”badsalt”, också känd som ”kannibaldrogen”. Flera liknande mord begås i Stockholm och polisen gör allt för att komma åt maffialedaren Milorad Kraljevic, som är leverantör av drogen. När ett nytt parti ”badsalt” är på väg in i Sverige och hotar att skörda nya offer nästlar sig den unga kriminalaren Amanda in i kretsen kring Milorad. Där finns Adnan, som varit på flykt undan rättvisan i flera år och dessutom är pappa till hennes tvillingar. Men det vet han inte…

Annons
Läskigt vinterrys

Foto: Ola Torkelsson

Anna Karolina är född i Finspång men bor idag i Limhamn, den gamla fiskeidyllen i Malmö. Hon har jobbat som polis i både Stockholm och Malmö de senaste 15 åren och debuterade som författare 2014 med Stöld av babian. Står dig ingen åter är en fristående uppföljare. Anna är sambo och mamma till ett 5-årigt tvillingpar samt bonusmamma till ytterligare två barn. Hon gillar löpträning och att resa till Asien, gärna Thailand med dess gudomliga mat.

 

 

Bränd himmel − gripande psykologisk thriller

Under en skogsutflykt springer Rachels 8-årige son i förväg och plötsligt är han som uppslukad av jorden. Nyheten blir en stor sensation och både press och allmänhet vänder sig mot Rachel. När hennes syster visar sig bära på fruktansvärda hemligheter undrar Rachel vem hon egentligen kan lita på. Men vem kan lita på henne? En spännande thriller för alla som gillar Gone Girl!

Bränd himmel har nominerats till det engelska deckarpriset Edgar Award – det mest prestigefyllda av alla deckarpriser!

KLICKA HÄR om du vill läsa ett smakprov ur Bränd himmel!

Läskigt vinterrys

Foto: M-image Photography

Gilly Macmillan växte upp i Wiltshire i England och bodde en tid i tonåren i norra Kalifornien. Hon har studerat konsthistoria vid olika engelska universitet, arbetat för ett konstmagasin och på konstgalleri samt undervisat i fotografi. Numera är hon författare på heltid och bosatt i Bristol med sin man och deras tre barn. Gilly skriver just nu på sin tredje roman.

 

 

Fotografiet − Psykologisk kriminalroman

Ett styckmord i Skövde chockar ortsborna och reportern Julia blir oroad för egen del. När polisassistent Anna Eiler får i uppdrag att utreda fallet uppdagas gamla hemligheter och alla undrar hur det kan komma sig att vittnena skyddar en man som skadat så många människor?

Läskigt vinterrys

Foto: Andreas Bardell

Carina Bergfeldt växte upp i Götene men bor numera i Stockholm. Hon är reporter och kolumnist på Aftonbladet och vann 2012 Stora Journalistpriset i kategorin ”Årets berättare” för sitt reportage om massakern på Utøya. Samma år debuterade hon som författare med kriminalromanen Fadersmord. Fotografiet är den fristående fortsättningen om poliserna och nyhetsredaktionen i Skövde. Hon har jobbat för TV, i både Sverige och Australien

 

Tack till Norstedts, Modernista och Bookmark för att jag fick lotta ut böckerna!

(87)

Kommentera

 


Annons

Annons

Laddar