Annons

Annons

Tips på böcker att ge bort i julklapp

Här är ett axplock ur höstens bokskörd att fördela till nära och kära: en trevlig adventskalender som varar ändra fram till julafton med massor av pyssel, en söt bilderbok för de minsta, en vacker årskalender för den som gör dagboksanteckningar, en handbok om hur man handskas med chefen, erotiska noveller som extra julkrydda, 4 målarböcker att stressa av med i julstöket och inte minst två härliga romaner – en mysig pusseldeckare och en hjärteknipande kärleksroman! Om du har tur kan du vinna hela paketet!

Ett helt paket med böcker att ge bort i julklapp

Adventskalender – pyssel i väntan på julen

En jättetrevlig adventskalender där det bakom varje lucka finns ett litet pyssel till varje dag – bl a pop up-julkort, cupcake-dekorationer, fönsterprydnader, dekorationer till julgranen, handtryckt julklappspapper + adresslappar och mycket mer. Den skulle jag vilja ha!

Annons

 

Jag stor du liten – söt bilderbok

Det här är en humoristisk och lärorik bilderbok för de minsta om två vesslor. De gör allting tillsammans men på lite olika sätt eftersom den ena är liten och den andra är stor. Författaren Lilli L’Arronge är illustratör och formgivare och bosatt i Münster i Tyskland.

 

Mod – vacker kalender

Den här färgglada kalendern för 2016 innehåller kloka citat av den brasilianske författaren Paulo Coelho som blev känd genom sin roman Alkemisten, som sålts i 40 miljoner exemplar. Han prisas världen över för sin förmåga att förändra läsarens inställning till livet. Den colombianska målaren Catalina Estrada står för de vackra illustrationerna.

 

Jag vill ha en bättre chef NU! – en handbok för god trivsel på jobbet

Det här är en bok med tips på hur man hanterar sin situation på jobbet. Den ger råd om vad man kan göra som anställd när det inte fungerar riktigt som det ska på arbetsplatsen och hur man kan tänka och förhålla sig för att må bättre. Författaren Pia Vingestråhle har mer än 25 års erfarenhet inom chef- och ledarskap. Hon är utbildad coach och arbetar med personlig utveckling.

 

SEX – erotiska noveller

Den här boken innehåller 12 erotiska noveller och som pricken över i en essä av den brittiska skönlitterära författaren Jeanette Winterson. Vad sägs om en romantisk sexnovell som utspelar sig på äldreboendet, en novell där läsaren tas in mellan lakanen i politikens innersta krets, en novell om ett cocktailparty som är nära att brisera, en novell om ett sexlöst äktenskap och en novell om tinderdejter?

Tidskriften Granta grundades av studenter i Cambridge i slutet av 1800-talet. 1979 fick den sin nuvarande form som bok med nyskriven erotisk skönlitteratur och litterära erotiska reportage. I dag finns redaktioner i ett 10-tal länder världen över, från Kina till Brasilien.

 

Ett förbud mot mord – pusseldeckare

Den förmögna familjen Finney har samlats på ett värdshus för att ta farväl av sin bortgångne far. Gamla hemligheter och bittra rivaliteter kommer upp till ytan och en morgon hittas en av familjemedlemmarna död. Som av en tillfällighet befinner sig kriminalkommissarie Gamache och hans hustru på pensionatet där de firar sin bröllopsdag. Gamache tar sig genast an fallet, men vad han inte vet är att det kommer att föra honom tillbaka till mörka vrår i hans egen historia…

Louise Penny kallas ibland en modern Agatha Christie. Hennes böcker har översatts till ett 30-tal språk och sålts i över 3 miljoner exemplar bara i USA. Hon har vunnit åtskilliga litterära priser, bl a The Agatha Award för Bästa kriminalroman 4 år i rad och Anthony-priset 2 gånger. Louise Penny bor söder om Montreal i Kanada tillsammans med maken Michael och deras golden retriever Trudy.

 

En överlevare – kärlek och passion

Året är 1938 när 17-åriga Mariette skickas till England av sina föräldrar. Där ska hon bo hos en vän till familjen. Mariette älskar sitt nya liv. Äntligen äger hon sin egen framtid. Men orosmolnen hopar sig och världen står inför ett krig…

Lesley Pearse är en av Englands mest populära författare som älskas av alla som gillar Danielle Steel. Hon har skrivit många populära romaner om starka kvinnor som sålts i över 7 miljoner exemplar världen över. Lesley Pearse bor i Bristol där hon njuter av livet med döttrarna Lucy, Sammy och Jo samt en dotterson, hundar och många vänner.

 

Lilla målarboken  – för den stressade

Du har väl hakat på den nya feelgoodtrenden att färglägga målarböcker? Lind & Co har kommit ut med 4 underbara målarböcker som väcker ha-begär när man ser dem. De är i praktiskt pocketformat och får plats i väskan så att den stressade snabbt kan få en stunds avkoppling. Glöm inte köpa färgpennor!

Ett helt paket med böcker att ge bort i julklapp

Tack till Lind & Co, Bonniers, Modernista, Massolit Förlag, Kabusa Böcker, Bazar Förlag/Jenny SchyttbergPia Vingestråhle för att jag fick lotta ut böckerna!

 

Klicka här så kan du hämta hem 5 gratis motiv att färglägga!

(31)

Kommentera

 


Annons

Annons

Laddar