Annons

Annons

Fartfyllda feelgoodromaner

Kristin Emilsson kan verkligen konsten att underhålla! Hennes romaner är välskrivna och spännande, har bra flyt och man kan inte lägga dem ifrån sig - man bara måste få veta hur det ska gå för huvudpersonen Amanda. Böckerna får tankarna att gå till Bridget Jones och Marian Keyes romaner!

Kristin Emilsson

Foto: Eva Lindblad

43-åriga Kristin Emilsson har alltid älskat att skriva. Men av olika anledningar blev det en paus på 20 år och när hon kom igång igen resulterade det i en roman som hon skrev på lediga stunder. 2014 debuterade hon med feelgoodromanen Äta kakan och ha den kvar, som handlar om Amanda som får en chock på sin födelsedag. Hon blir inte bara påmind om att det är ett år kvar till 40-årsdagen. När hon kommer till jobbet är hon ovetande om att hon på eftermiddagen ska gå därifrån och vara arbetslös. Men Amanda biter igen och behåller den hemska hemligheten för sig själv och plötsligt känns hon som den ensammaste människan i världen trots att hon har man, barn och stort umgänge. Hon fortsätter att leva som förut och varje morgon gör hon sig som vanligt iordning, men istället för att åka till jobbet går hon till ett kafé där hon får nya vänner som hon kan öppna sig för. Hon börjar trivas med sitt nya liv och allt rullar på tills hon får nästa chock – hon är inte den enda som håller inne med sanningen…

Annons

I Den som väntar får vi läsa den spännande fortsättningen om Amanda.

Kristin Emilsson

Kristin Emilsson bor i Bromma med sin man och tre barn. Hon arbetar som interaktionsdesigner och skriver på den lilla fritid hon inte har – oftast i halvtimmesintervaller mellan jobbet, dagishämtning, läxläsning, middagsförberedelser etc. Det är hårt slit, men hon tycker att det är jättekul. Bok nummer tre är på gång i datorn och bok nummer fyra håller på att mogna i hennes huvud. Dem ser vi fram emot! (Foto: Eva Lindblad)

Tack till Lind & Co för att jag fick lotta ut böckerna!

 

PS. Nästa torsdag, den 27 augusti, är det världspremiär för Millenium 4 – Det som inte dödar oss av David Lagercrantz! Då lottar jag ut ett signerat exemplar av boken! Missa det inte!

 

 

 

 

(18)

Kommentera

 


Annons

Annons

Laddar