Annons

Annons

Var är min husse?

 

Var är min husse?

Det var slutet av augusti och Minni hade inte träffat sin husse ännu. Han tillbringade sommaren hemma i Norrland, där han och hans syster Maria var ute på myrarna och plockade hjortron. Jag mms:ade bilder på Minni till honom och då skrev han: Synd att det inte är Lina. Det var ju ganska rörande ändå. Han sörjde fortfarande Lina. Var det därför han aldrig kom hem?

Annons

Jag undrade vad Minni egentligen skulle tänka när det plötsligt kom en karl instövlande genom dörren och började bo i hennes och mitt hem. Redan från första dagen hade hon haft full koll på allting runtomkring sig och så här reagerade hon när hon såg sin spegelbild i en glasvägg.

Minni börjar skolan

Men så plötsligt en kväll började det rassla i låset… Och det blev såklart kärlek vid första ögonkastet. Det är nästan så att jag tror att husse är nummer ett nu. Men det är fortfarande jag som ska servera maten, annars äter hon inte. Det förtroendet har han inte fått ännu. 🙂

Var är min husse?

Minni knyckte genast en av husses strumpor och den är nu hennes älsklingsleksak. Hon kan leka med den i timmar och den hänger ständigt i hennes mun. Hon beter sig nästan som en kattunge när hon ligger på rygg och leker med den. När vi sitter och läser eller ser på TV är hon nöjd bara vi håller i strumpan så att hon kan kampa med den. Då tror hon att hon har vår fulla uppmärksamhet. 🙂

Nästa gång får vi följa med Minni på valpkurs! Där fick jag ett av de bästa tipsen någonsin och efter det har det aldrig varit några problem med att lämna Minni ensam hemma!

(35)

Kommentera

 


Annons

Annons

Laddar