Annons

Annons

Det här är min lilla väckarklocka…

Minni med strumpa

Min söta väckarklocka – som i morse passade på att norpa en av mina strumpor!

I morse skötte sig lilla Minni perfekt! Efter den sega gårdagen släckte jag lampan i hyfsad tid och fick sova gott hela natten. Mobilen väcker mig varje vardagsmorgon till en av mina favoritlåtar ”California Dreaming” (som dock inte låter lika bra klockan 5 på morgonen), men jag hade lagt den i hallen på laddning så jag hörde den inte. Men då var det en liten vovve som med en försiktig slick på vänster öra talade om för sin matte att det var dags att stiga upp.

Annons

Imorgon kommer ett recept på en snabbgjord rabarberkaka! Allt som allt tar den 30 minuter att göra av ingredienser man har hemma!

Ha en härlig Valborg!

(4)

Kommentera

 


Annons

Annons

Laddar