Annons

Annons

Böcker jag är nyfiken på

Böcker jag är nyfiken på

Jag har laddat upp med massor av läsning om solen skulle lysa med sin frånvaro till helgen.

 

Det är alltid lika spännande att läsa nya författare och se om man har gjort en ny och trevlig bekantskap. Anna Gavalda är visserligen ingen ny bekantskap, men hennes senaste roman är jag nyfiken på eftersom jag tyckte om Tillsammans är man mindre ensam (jag gillar det mesta som är franskt). Badhytten – ja, där föll jag för omslaget med en badhytt från min barndoms strand på Falsterbonäset och för att författarna har en sådan intressant bakgrund. Kanske imorgon har min gamla jobbarkompis Annika Bladh på det lilla boutiqueförlaget Bladh by Bladh gett ut och då borde den vara bra. Den är redan lovordad av andra. Och Stanna innan du går fick jag tips om på Facebook av min vän deckarförfattaren Bodil Mårtensson, som liksom andra skrev så varmt om den. Så jag har många mysiga lästimmar framför mig. Boktipsen kommer i Hemmets Veckotidning och här på hemsidan.

Annons

Är det någon som redan har läst någon av dem?

(90)

3 kommentarer

 


Annons

Annons

Laddar