Annons

Annons

Böcker fulla av lusta

Böcker fulla av lust

En enda hemlighet – bladvändare om het passion och starka kvinnor

Vilken katastrofsituation den 30-åriga läkaren Isobel än hamnar i brukar hon kunna behålla sitt lugn. Men när någon stryper pengaflödet till den ideella organisationen Medpax, som är hennes skötebarn, blir hon vansinnig. Särskilt som det hela tycks vara riktat mot henne personligen…

Annons

Alexander är yngste sonen i en adelsfamilj och känd för sina kvinnohistorier. När han träffar Isobel bestämmer han sig genast för att hon ska bli hans nästa erövring…

Isobel är van vid mäns uppvaktning och Alexander har det hon så desperat behöver: obegränsat med pengar. Men frågan är om hon någonsin kommer att berätta sin hemlighet för honom…

Böcker fulla av lust

Simona Ahrnstedt föddes i Prag och bor idag utanför Stockholm med sina två tonåringar och två siameser. Hon är leg.psykolog och kbt-terapeut och debuterade som författare 2010. Efter tre historiska kärleksromaner var det 4 år senare dags att ta klivet över till nutid. En enda hemlighet är den 2:a fristående delen i hennes populära romanceserie, nästa år kommer den 3:e. I förra veckan kallades Simona ”Sverige enda romanceförfattare” av SVT Kulturnyheterna. (Filmklipp på 2 min 38 sekunder här!) På sin populära blogg simonaahrnstedt.se skriver hon om sitt författarskap och ger även tips till dig som drömmer om att bli romantikförfattare. (Foto: Anna-Lena Ahlström)

 

 

Grey – Femtio nyanser av honom enligt Christian själv

Efter succén med trilogin Fifty Shades of Grey har E L James kommit med en 4:e bok i serien, där läsaren genom Christian Greys egna ord och tankar får återuppleva den fantastiska kärleksberättelse som fascinerat miljoner läsare runt om i världen. Trots framgång och pengar är Christians liv tomt och innehållslöst till den dag då Anastacia ramlar in i hans liv. Som ingen annan kvinna ser hon rakt in i hans sårade hjärta, förbi alla pengar och all framgång. Men kommer kärleken att skingra de hemska barndomsminnen som hemsöker honom? Kommer hans självhat och kontrollbehov att stöta bort henne? Eller kommer han att kunna ta till vara det hopp hon erbjuder honom?

Böcker fulla av lust

E L James arbetade som TV-producent innan hon gjorde författardebut 2012 med Fifty Shades of Grey, en internationell succé utan dess like. Erika Leonard bor tillsammans med maken och deras två barn i västra London. (Fotograf: Michael Lionstar)

I filmklippet nedan är E L James hos Skavlan!

 

 

Delade hemligheter – ett sätt att fly från hjärtesorgen

Dauphine, som driver en vintagebutik i New Orleans, har blivit sviken av sin pojkvän och av rädsla att bli sårad igen har hon gett upp tanken på att träffa en ny kärlek. Men allt förändras när Dauphine träffar Cassie, som är medlem av det hemliga sällskapet S.E.C.R.E.T., som hjälper kvinnor att förverkliga sina innersta fantasier. För att väcka sensualiteten till liv igen blir Dauphine erbjuden möten med en rad noga utvalda män. Men då måste hon våga släppa kontrollen och låta dem tänja hennes gränser. Frågan är bara hur långt hon ska gå?
Böcker fulla av lust

L. Marie Adeline är en pseudonym för en framgångsrik kanadensisk tv-producent och romanförfattare. Det hemliga sällskapet är den första delen i serien som kom ut på svenska 2013. (Bild: Privat)

 

 

Våga kärlek! – om att hitta drömpartnern

Det här är en klok och vacker handbok i att nå kärleksfulla relationer på alla plan i livet. Den beskriver vad som händer när två människor dras till varandra och ger tips på hur man undviker kärleksrelationens vanligast fallgropar. Att finna den rätta partnern är mer än en romantisk dröm. Tänk efter vad du vill med din relation. Vad är du beredd att offra och ge? Handen på hjärtat – skulle du vilja dejta dig själv? Med förbättrad självkännedom ökar du dina chanser att träffa drömpartnern. Boken innehåller en hel del exempel på både lyckade och mindre lyckade möten med hög igenkänningsfaktor.

 

Böcker fulla av lusta

Gunilla Westergren Johanson är licensierad handledare i The Human Element, som hjälper människor att göra medvetna val istället för att vara offer för omständigheterna. Gunilla har också jobbat som konsult och gett kurser i grupp- och individutveckling. (Bild: Privat)

 

Vill du vinna böckerna? TÄVLA GENOM ATT KLICKA HÄR! Lycka till!

 

Tack till Norstedts, Forum, Bonniers och Vulkan för att jag får lotta ut böckerna!

(143)

Kommentera

 


Annons

Annons

Laddar