Annons

Annons

Böcker för alla hundälskare

vinn-bocker-om-hundar (2)

Klicka här för att tävla om det härliga bokpaketet!

Mina liv som hund av W. Bruce Cameron

Mina liv som hund – en roman för människor är en hjärteknipande och rörande roman om den herrelöse hundvalpen Bruce. Han dör och återföds som golden retriever och vi får följa honom och hans 8-årige lillhusse Ethan på deras dråpliga äventyr. Mina liv som hund har legat 52 veckor på New York Times bestsellerlista.

Annons

W. Bruce Cameron är tidningskrönikör och författare. Efter framgångsrika essäböcker som dramatiserats för TV är Mina liv som hund hans debutroman. Bruce växte upp i Colorado men bor nu i Kalifornien tillsammans med sin fru och hunden Tucker.

Photo_Ute Ville

W. Bruce Cameron och Tucker (photo: Ute Ville. Film below: youtube)

 

Vår hund Oogy av Larry Levin

Vår hund Oogy – det är insidan som räknas är en varm och kärleksfull bok som handlar om Oogy, som har turen att få ett nytt liv hos familjen Levin istället för att avlivas.

Samma dag som Larry och hans 12-åriga tvillingsöner tvingas åka till djursjukhuset och ta farväl av deras älskade katt, den 17-årige Buzzy, lämnar polisen in en blodig och sönderbiten hundvalp med bara ett öra efter att ha räddat honom vid en knarkrazzia. Ingen vet säkert, men han har troligen använts för att träna kamphundar. Han är den fulaste hund Larry och hans söner sett, men när Oogy springer fram till dem och överröser dem med slickar blir det kärlek vid första ögonkastet.

Larry Levin är privatpraktiserande advokat och bor utanför Philadelphia med hustrun Jennifer sedan 26 år och deras nu 18-åriga tvillingsöner Noah och Dan. Oogy är idag 8 år.

(Film above: youtube)

I väntan på Doggo av Mark B. Mills

En humoristisk och romantisk feelgoodroman för alla som älskade boken Marley och jag.

Efter 4 år har Dan blivit dumpad av flickvännen Clara, som lämnat honom med ett långt avskedsbrev och en nästan hårlös hund som heter Doggo. Plötsligt är Dan både singel och husse. Hans plan är att hitta ett nytt hem åt Doggo, men han visar sig snart vara en väldigt speciell fyrbent vän och en outtömlig källa till inspiration.

Mark Mills är prisbelönt författare av historiska thrillers. Han har bott i Italien och Frankrike och jobbat med att skriva för filmen. Idag bor han med sin fru och två barn i närheten av Oxford i England.

 

Böcker för alla hundälskare

(Photo copyright: Willow and Pea Portraits)

Tack till BOKFABRIKEN för att jag fick lotta ut böckerna!

 

PS. Onsdagen den 9 september lottar jag ut En sommar på luffen – Eli Åhman Owetz nya feelgoodroman, fortsättningen på Anna-Lisas Antik och Flickorna i specieriaffären! Dessutom kommer recept på Anna-Lisas Rimbobullar, lika läckra som danska wienerbröd men jättelätta att baka! Missa inte det!

(38)

Kommentera

 


Annons

Annons

Laddar