Annons

Annons

Ny efterlängtad roman av populära Jojo Moyes

Vinn arvet efter dig av Jojo Moyes

Världspremiär för Jojo Moyes roman Arvet efter dig som kommer ut den 25 september!

Nu har jag hört så mycket om Jojo Moyes att jag snart spricker av nyfikenhet. Samtidigt undrar jag varför jag själv inte läst något av henne när till och med prinsessan Madeleine läst åtminstone två av hennes böcker – i alla fall att döma av bilderna i skvallerpressen. Hon såg ut att vara så uppslukad av den ena att hon helt verkade ha glömt bort sin nyblivne äkta man där hon låg i solen och läste på bröllopsresan.

Annons

Jojo Moyes växte upp i London, där hon jobbade som journalist i 9 år plus ett år i Hongkong innan hon blev mamma och författare på heltid för 13 år sedan. Hennes första roman var Det skyddande regnet och på fredag kommer hennes 13:e roman ut i Sverige. Det är Arvet efter dig, som är en uppföljare till Livet efter dig, Jojo Moyes mest älskade roman som sålts i 3 miljoner exemplar världen över. Idag bor Jojo på en bondgård i den lilla söta byn Saffron Walden i Essex i östra England tillsammans med maken Charles Arthur, som är journalist, och deras tre barn.

Klicka här så har du chansen att vinna Arvet efter dig av Jojo Moyes!

Jojo Moyes

Jojo heter egentligen Pauline Sara Jo och hon föddes den 4 augusti 1969 i London. Idag njuter hon av livet på landet, där hon skriver sina romaner. (Foto: Phyllis Christopher)

 Tack till Printz Publishing för att jag får lotta ut böckerna!

(27)

Kommentera

 


Annons

Annons

Laddar